Facebook Demo – Customizer

1 week 5 hours ago

๐Ÿ””๐Ÿ””VACATURE ALERT!๐Ÿ””๐Ÿ””

2 months 2 days ago

Het bestuur van de VV Hoeven heeft besloten om dit seizoen toch nog een jaarvergadering te houden. Vanwege Corona gebeurd dit via MS Teams. De jaarvergadering is gepland op dinsdag 23 maart 2021 aanvang 20.00 uur

Via een centrale mail wordt binnenkort de uitnodiging verstuurd met een link om aan de vergadering te kunnen deelnemen.

Bestuur VV Hoeven

3 months 6 days ago

Voetbalschool Wouw heeft een samenwerkingsverband met VV HOEVEN!

Voetbalschool Wouw heeft een samenwerkingsverband met VV HOEVEN hieruit is een activiteit ontstaan namelijk : Een voetbaldag bij VV Hoeven.

Datum : 30 april
Tijd : 10:00-15:30

Wil je hierbij zijn? Meld je dan zo snel mogelijk aan via :

Site : www.voetbalschoolwouw.nl

Mail : voetbalschoolwouw@hotmail.com

Of via tel. : 0653494689

โšฝ๏ธโšฝ๏ธโšฝ๏ธ

Voetbalschool Wouw

3 months 1 week ago

Gijs Smulders komend seizoen nieuwe hoofdtrainer VV Hoeven!

Vanaf komend seizoen is Gijs Smulders de nieuwe hoofdtrainer van VV Hoeven, hij volgt Eric Koenraads op.
Met de komst van Gijs halen we een ervaren trainer in huis die de jeugd een kans gaat geven om door te groeien binnen de selectie van VV Hoeven. Wij zijn erg tevreden met de aanstelling van Gijs en hebben er alle vertrouwen in dat we samen onze ambities om te verjongen en sportief weer te groeien kunnen verwezenlijken.

VV Hoeven is feeling motivated at .

3 months 3 weeks ago

We missen het voetbal...โšฝ๏ธ
We missen de strijd...๐Ÿคœ๐Ÿป๐Ÿค›๐Ÿพ
We missen jullie...๐Ÿ—ฃ

Maar we houden vol!!๐Ÿ’ช๐Ÿป

4 months 1 day ago

๐—˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ ๐—ž๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ฉ๐—ฉ ๐—›๐—ผ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐—ฒ๐—ถ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ป.

De wegen van VV Hoeven en hoofdtrainer Eric Koenraads scheiden aan het einde van het seizoen. Beide partijen hebben in goed overleg besloten dat de samenwerking na dit seizoen stopt. Eric is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij VV Hoeven.

In zijn eerste seizoen behaalde VV Hoeven de nacompetitie en werd in de finale nipt verloren van Unitas โ€˜30 waardoor de promotie werd misgelopen.

In zijn tweede seizoen werd VV Hoeven onder zijn leiding kampioen en een historisch promotie naar de 2de klasse was een feit.

Het seizoen daarna verliep sportief teleurstellend en er volgde een degradatie weer naar de 3de klasse.

Helaas gooide Corona vervolgens roet in het eten en het is ook nu de vraag hoe en of het lopende seizoen wordt afgemaakt.

VV Hoeven is dankbaar voor alles wat Eric gebracht heeft tijdens zijn tijd als enthousiaste, vakbekwame trainer en als mens. Eric is een echte mensen mens, hij is een echte club man en wij zullen zijn verdere loopbaan met veel interesse volgen en wensen hem veel succes daarbij toe.

Wij zullen als club op zoek gaan naar een nieuwe, gekwalificeerde, enthousiaste trainer die de ambitie heeft om met onze selectie aan de slag te gaan.

Geรฏnteresseerden kunnen dit kenbaar maken bij de voorzitter Paul Moss (voorzitter@vvhoeven.nl).

4 months 2 weeks ago

Op naar een beter jaar!๐Ÿ’ช๐Ÿป

VV Hoeven is feeling blessed.

4 months 3 weeks ago

Vrijwilligers BEDANKT!

5 months 1 week ago

Pieten training bij VV Hoeven!

Afgelopen woensdag werden onze jongste jeugdleden verrast door 2 pieten die eens kwamen kijken of er nog wat talentjes rondliepen op ons sportpark.

Er waren op het hoofdveld 9 oefeningen uitgezet waar ieder team zijn beste beentje voor moest zetten om de pieten te laten zien hoe goed zij wel niet waren.

Organisatie bedankt voor deze leuke training en natuurlijk bedankt aan de 2 pieten dat ze tijd konden vinden om de jongen en meisjes te verblijden met een bezoek.

5 months 2 weeks ago

Vanmorgen vond er een bijzonder geslaagde voetbaldag plaats voor onze jongste jeugd.

Voetbalschool Wouw enorm bedankt voor de organisatie van deze schitterende dag!

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.