π™π™€π™—π™žπ™£ π˜½π™€π™§π™§π™šπ™’π™–π™£π™¨ π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™π™€π™€π™›π™™π™©π™§π™–π™žπ™£π™šπ™§ 𝙑𝙑 π™ƒπ™€π™šπ™«π™šπ™£

A3E0F6FD-5E92-4BD9-B4F0-88E5B7BC2CBB

Robin Borremans wordt met ingang van het nieuwe seizoen hoofdtrainer van VV Hoeven. Hij neemt het stokje over van Gijs Smulders.

Robin is met zijn 35 jaar nog een relatief jonge trainer met ambities. Vanaf 2007 heeft Robin diverse jeugdteams gecoacht (waaronder Excelsior u17). Vanaf 2016 is hij aan het echte werk als hoofdtrainer begonnen bij ZBVH. In 2019 heeft hij de overstap gemaakt naar VV Steenbergen. Steenbergen komt uit in de 4de klasse zaterdag en strijdt nog mee om het kampioenschap samen met MOC en Internos.

Robin kwam na de bekendmaking van onze vacature voor hoofdtrainer vrij snel in beeld. Rondom de kerstdagen hebben we met de technische staf en een aantal spelers gesprekken gevoerd en hebben we elkaar beter leren kennen.
Zowel Hoeven als Robin hielden aan deze gesprekken een zeer positief gevoel over. β€œEr was vanaf het begin een goed gevoel” volgens het bestuur en Robin waarna we besloten om samen aan iets moois te bouwen.

Wij heten Robin van harte welkom en wensen hem, de spelersgroep en de rest van de staf heel veel succes en plezier!!

Dit vind je misschien ook leuk...