Winteractie Vriendenloterij groot succes! U kunt nog lid worden!

Gisteravond hebben De Vrienden van VV Hoeven aangevuld met enkele enthousiaste vrijwilligers een belactie gehouden samen met de Vriendenloterij om nieuwe loten te verkopen of bestaande loten om te zetten. Er zijn ruim 45 loten verkocht, iets wat de vereniging op jaarbasis ruim € 4.100 op kan leveren. Dit prachtige resultaat willen we gaan steken in het updaten van de kantine en het verwezenlijken van een pannaveldje voor de jeugd. Alle vrijwilligers die geholpen en alle mensen die lid zijn geworden, BEDANKT!
We hebben op één avond tijd natuurlijk niet alle leden kunnen benaderen, dus wellicht bent u niet gebeld, maar wilt u wel lid worden en de vereniging op deze wijze nog steunen. Dit kan nog steeds.
Kortweg houdt dit het volgende in:
Een lot kost € 13,25 per trekking. Er zijn 14 trekkingen op jaarbasis. VV Hoeven ontvangt 50% van dit aankoopbedrag per lot per trekking. Per trekking kunt u diverse prijzen winnen oplopend tot wel € 100.000.
Als je een lot wilt kopen dan moet je echter wel 18 jaar of ouder zijn.
Mocht u ooit willen stoppen dan kunt u op elke gewenst moment u deelname beëindigen.
U kunt u aanmelden op bel.vriendenloterij.nl. De clubcode van VV Hoeven is 310017.

Dit vind je misschien ook leuk...