VV Hoeven Vriendenloterij herfstactie!

Beste clubleden,

VV Hoeven heeft de wens om de kantine een facelift te geven. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de Herfstactie van de VriendenLoterij!

Op 21 november tussen 18:30 uur en 21:30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor VV Hoeven. Het is de moeite meer dan waard, want:

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:
  • Bij deze actie ontvangt iedereen die met een nieuw lot gaat meespelen voor VV Hoeven een cadeau!

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de kantine een facelift kunnen geven. Daar gaan we samen toch voor?

Wil jij maandag 21 november meehelpen, zitting nemen in het belpanel en ben je 18 jaar of ouder. Meld je dan nu aan!

Help jij ons mee om leden te werven?
Dan krijg jij een attentie van de VriendenLoterij​!
Ben jij de beste beller van de avond? Dan krijg je ook nog een heuse attentie van de Vrienden van VV Hoeven​

Meld je aan bij Joost Rommens

Met vriendelijke groet,

Vrienden van VV Hoeven