Nieuwe trainer vv Hoeven JO19-1, Ad van Loon

Een bekend gezicht in de regio, maar wellicht een verrassende naam als nieuwe trainer van Hoeven JO19-1. Met ingang van het nieuwe seizoen word ik trainer/coach van het hoogste jeugdteam van vv Hoeven. Op dit moment ben ik nog werkzaam als trainer van Victoria’03 JO19-1 en het tweede elftal van Victoria’03. Sinds zes seizoenen ben ik ook actief als teammanager van Victoria’03 1.

Voor de meeste mensen in de regio ben ik vooral bekend als de jeugdtrainer of het hoofd opleidingen van V.E.S. ’35 (de voorloper van het huidige Victoria’03) of als teammanager van de A-jeugd, van het tweede en van het eerste elftal van RBC Roosendaal. Velen zullen mij ook waarschijnlijk wel kennen als scheidsrechter, met name bij de hoogste jeugdteams van de betaald voetbalclubs, in de eredivisie en eerste divisie van Nederland.

De meeste voetballers van vv Hoeven en hun ouders kennen mij als docent en, sinds 10 jaar, ook als directielid van het Markland College Oudenbosch.

Vanaf het nieuwe seizoen word ik opvolger van Jurgen Pertijs als trainer van Hoeven JO19-1. Samen met de staf van het elftal ga ik proberen om de doorstroming vanuit de jeugd naar de selectie verder te ontwikkelen. Plezier, discipline, persoonlijke ontwikkeling en teamspirit zijn belangrijke begrippen in mijn functioneren als trainer. Met behulp van alle ervaring uit de ruim veertig seizoenen, die ik actief ben in de voetbalwereld, wil ik de spelers van Hoeven JO19-1 individueel en het team als collectief verder ontwikkelen. Het is een bijzonder mooie uitdaging, waar ik veel zin in heb.

Ad van Loon

You may also like...