Win € 10.000,- voor VV Hoeven!!!

VV Hoeven kan € 10.000,- verdienen als onze Clubhelden worden gekozen als Clubheld, daar moeten we uiteraard wat voor doen!

Onze vrijwilligers Piet Frijters & Stefan van Eekelen zijn genomineerd voor Clubheld van het jaar!

De gemeentewinnaars
In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er wordt tijdens de stemperiode een aantal keer een tussenstand gepubliceerd, zodat je kunt zien hoe jouw clubheld er voor staat. Om een gemeentetitel te kunnen winnen zijn wel minimaal 50 stemmen nodig.

Award Uitreiking half november

Half november is de feestelijke Award Uitreiking. Op deze avond komen alle 15 regiowinnaars bij elkaar en mogen zij de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van de Amateursport 2017 verdient. Alle regiowinnaars dienen op deze avond aanwezig te zijn om kans te maken op de hoofdprijs van €10.000,- voor de club. De regiowinnaars die op plek 2 t/m 15 eindigen ontvangen natuurlijk ook een mooie prijs.

Stem op Piet en Stefan!