Wegwerkzaamheden rondom Sportpark Achter ‘t Hof (t/m medio maart)

Door wegwerkzaamheden rondom ons sportpark is ons sportpark de komende tijd helaas niet via de gebruikelijke route te bereiken. De rotonde (Bovendonksestraat-Julianastraat-Achter ‘t Hof) die normaal wordt genomen om het sportpark te bereiken wordt namelijk aangepakt. Hieronder vindt u dan ook een aantal alternatieve routes om het sportpark te bereiken. Helaas ligt ons sportpark in een doodlopende straat met in het midden paaltjes om de weg af te sluiten. Deze paaltjes zullen tijdens de verbouwing van de rotonde ook dicht blijven om het verkeer dat via deze weg Hoeven in wil niet de kans te geven hierlangs te rijden. Dit kan namelijk zorgen voor zeer onveilige situaties rondom ons sportpark. Wij verzoeken u daarom ook de aangegeven route’s te volgen.

Alvast bedankt voor uw medewerking

Komt u vanuit de richting Roosendaal (A17) of Oudenbosch: Sla dan rechtsaf bij de Oude Antwerpsepostbaan en aan het einde links op de T splitsing. Vervolg hierna de weg en u vind vanzelf het sportpark aan de rechterhand.

Komt u vanuit Etten-Leur: Sla linksaf de Sint Jansstraat in, vervolgens de eerste straat links de Bovenstraat in. Volg deze weg tot u een flauwe bocht naar rechts ziet, sla hier linksaf en vervolg op de Bovenstraat. Rijd deze straat uit tot de rotonde. Neem hier de 2de afslag en vervolg u weg op de Bovenstraat. Sla aan het einde rechtsaf richting de Oude Antwerpsepostbaan. Rijd deze straat helemaal uit tot u bij de T-Spliting bent (ter hoogte van Plantenkwekerij W. Brabers). Sla hier rechtsaf en vervolg de weg. Aan u rechterhand bevind zich na ongeveer 750 meter het sportpark.

U kunt er ook voor kiezen om langs de andere kant te komen: Vervolg dan uw weg op de Hoevenseweg die later over gaat in de Sprangweg. Neem de 2de afslag richting de Sint Benardusstraat. Neem de eerste straat links richting de Oude Antwerpsepostbaan en sla linksaf bij de T-Splitsing naar het Achter ’t Hof. Na ongeveer 750 meter bevind het sportpark zich aan uw rechterhand.

Komende vanaf (afslag) Sint Willebrord (A58): Neem de 3de afslag op de rotonde (nadat u de spoorbomen bent gepasseerd) richting de Bovenstraat. Rijdt deze straat uit en ga rechtsaf op de T-Splitsing richting de Oude Antwerpsepostbaan. Bij de volgende T-Splitsing (ter hoogte van Plantenkwekerij W Brabers) de flauwe bocht naar rechts volgen richting Achter ’t Hof. Vervolgens bevindt het sportpark zich na ongeveer 750 meter aan u rechterhand.

wegwerkzaamheden

 

 

 

 

 

You may also like...