De VV Hoeven jeugd heeft nog genoeg om voor te spelen!

official_vvhoeven_logo

Aankomende woensdag gaat het team van Hoeven JO15-2 op bezoek bij Cluzona in Wouw, mocht Hoeven deze wedstrijd winnen mogen zij zich kampioen van hun competitie noemen. De wedstrijd in Wouw begint om 19.00 uur. Hoeven JO15-2 hoopt op veel steun van de ouders, broers/zussen, opa’s en oma’s en alle andere die dit team een warm hart toedraagt.

Een half uur eerder begint op woensdag de halve finale voor de beker van de JO11-1 tegen Unitas JO11-4. Deze wedstrijd zal op het terrein van VV Hoeven worden gespeeld en vangt dus om 18.30 uur aan. Ook hun hopen op voldoende steun van de Hoevense aanhang om de jongens te helpen richting de finale.

Verder speelt woensdag de JO13-3 tegen BSC JO13-4, aanvang 19.00 uur. Hoeven JO15-1 gaat donderdag op bezoek bij buurman Victoria ’03 JO15-1 aanvang 19.00 uur.

Aankomende zaterdag begint voor Hoeven JO17-1 de nacompetitie in strijd om promotie naar de Hoofdklasse. Op het terrein van METO in Hoogerheide zal om 11.45 uur afgetrapt worden tegen SV Walcheren JO17-1. Om uiteindelijk de felbegeerde Hoofdklasse te bereiken zal de JO17-1 3 rondes op neutraal terrein moeten winnen, zij kunnen dus ook alle steun van de Hoevenaren gebruiken.