VV Hoeven gaat samenwerking aan met fysiotherapiepraktijk PMC Halderberge.

Met ingang van komend seizoen is VV Hoeven een samenwerking aangegaan met de Halderbergse fysiotherapiepraktijk PMC Halderberge. Door deze samenwerking is het mogelijk om geheel vrijblijvend uw blessure te laten beoordelen door een (sport)fysiotherapeut.

Thomas Hack is iedere maandag aanwezig tussen 19:00 en 19:30 om trainers, leiders of jeugdspelers met een blessure te woord te staan. Het eerste inloopspreekuur vindt plaats op maandag 29-08-2016 en zal vervolgens wekelijks plaats vinden in de verzorgingsruimte van de club.

Iedere dinsdagavond zal Nicky Masseurs op de club aanwezig zijn vanaf 19:00 om onze fysiotherapeut Kees te ondersteunen en de selectie te behandelen. Dit inloopspreekuur is ook voor de overige senioren elftallen.

Het contactmoment tijdens het inloopspreekuur is geheel vrijblijvend.

Nicky Masseurs

Thomas Hack