VV Hoeven en Trainer Kees Daemen in goed overleg uit elkaar

Het bestuur van VV Hoeven en trainer Kees Daemen hebben in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan.

Kees Daemen heeft om motiverende redenen aangegeven zijn functie als trainer per direct te willen beëindigen. Het bestuur betreurt het plotselinge vertrek van Kees maar respecteert wel zijn besluit.
Als vereniging kunnen we terugkijken op 2 mooie seizoenen met vele hoogtepunten. We hebben een aantal bijzondere wedstrijden gespeeld waaronder o.a. Cluzona, BSC en Kruisland. Ook de bekerwedstrijd tegen Halsteren was een hoogtepunt, zeker na afloop. Vooral de steun van de supporters zal Kees bijblijven met als hoogtepunt de wedstrijd uit tegen Rood-Wit.
De aankomende dagen zal het bestuur zich beraden op de te nemen stappen om de vrijgevallen functie van trainer in te vullen.
Het bestuur en de vereniging VV Hoeven wensen Kees veel succes toe met zijn verdere carrière als trainer.