VV Hoeven Dartcompetitie!

VV Hoeven Dartcompetitie

Na de winterstop willen we graag een nieuwe competitie opzetten in onze kantine, de VV Hoeven Dartcompetitie. Waarbij er iedere donderdag gespeeld gaat worden in een best of 3 legs, 501. Eerst word er in poules gespeeld hierna plaatst iedereen zich voor de knock out fase van de competitie waarbij de eerste 4 in de prijzen vallen.

Inschrijfgeld voor deze competitie bedraagt € 10,-  waarbij 50% als prijzen geld word uitgekeerd en de andere 50% ten goede komt aan de Supportersvereniging ‘Hoeven Tifosi’, waarmee zij extra geld genereren voor sfeeracties omtrent de wedstrijden van VV Hoeven.

De wedstrijden worden op donderdag  vanaf 20.30 uur gestart. Vanwege de trainingen van diverse elftallen is er bij het opgeven de mogelijkheid om aan te geven dat je niet voor 22.00 uur kan spelen, zodat wij jullie wedstrijden aan het einde van de avond in kunnen plannen. De laatste wedstrijd zal omstreeks 00.00 uur afgelopen zijn.

Geef je op voor 01 december bij Mark Roetert of via svhoeventifosi@outlook.com, na 1 december zal de poule indeling gemaakt worden en tijdig worden gecommuniceerd via de social media van VV Hoeven en een indeling naast het dartbord in de kantine. We gaan uit van een maximaal aantal van 20 personen, mochten er na 20 aanmeldingen nog meer aanmeldingen volgen komen deze op de reservelijst tot er een nieuwe poule van 4 gevormd kan worden.

Bij aanmelding graag de volgende gegevens vermelden:

• Naam
  • Telefoonnr / e-mailadres
  • Beschikbaar vanaf 20.30 uur / 22.00 uur
  • Data dat je evt. niet beschikbaar bent

*De competitie zal doorgang vinden bij een minimaal aantal aanmeldingen van 12 personen

*Er zijn evt. dartpijlen beschikbaar van VV Hoeven

Speeldata:

17 januari, 24 januari, 31 januari, 7 februari, 14 februari, 21 februari, 7 maart, 14 maart, 21 maart, 28 maart, 4 april en 11 april

*speeldata onder voorbehoud.