Voetbaltoernooi Poperinge Trophy groot succes.

Maar liefst 4 teams van VV Hoeven namen deel aan het internationale voetbaltoernooi in Poperinge, België: JO13-1, JO15-1, JO17-1 en de JO19-1. We vertrokken op donderdag 10 mei rond 13.30uur met bijna 100 man. Na een ritje van 2 uur arriveerden we op het prachtig gelegen accommodatie De Bosgeus in het mooie Nieuwkerke. Na het inchecken konden de jongens (en ouders) hun honger stillen aan een lekkere BBQ. Een groot kampvuur maakte de avond compleet. Rond 22 uur gingen de jongens van de JO-17 en JO-19 naar een café in het dorp waar de avond werd afgesloten met de Snollebollekes en D’oeve an dun Top.

De volgende dag na het ontbijt vertrokken we naar Poperinge waar alle teams vol aan de bak moesten. Moe maar voldaan konden de jongens ’s avonds weer aanschuiven aan de BBQ. Die avond hadden we de uitreiking van Speler van het Jaar nog in petto. De prijs bestaat uit een gouden wisseltrofee en werd uitgereikt door de trainers die de keuze van speler van het jaar hadden gemaakt. Dit jaar zijn de winnaars:

Merijn Schoonen, JO13-1

Jelle Oomen, JO15-1

Thijs Heijens, JO17-1

Tim Rasenberg, JO19-1

De volgende ochtend na het ontbijt werd afscheid genomen van De Bosgeus. Sommige teams moesten al vroeg aan de bak. De oudere teams bezochten nog het mooie stadje Ieper alvorens in de middag nog te gaan voetballen. Na de prijsuitreiking vertrokken de teams weer richting Hoeven. We kunnen met zijn allen terugkijken op een zeer geslaagd voetbalweekend.

Jan Sips

You may also like...