Pannaveld voor jeugd VV Hoeven

Pannaveld1

Hij komt er: een eigen pannaveld voor VV Hoeven! Het bestuur van VV Hoeven heeft besloten om nog dit jaar de renovatie van het sportpark af te ronden met een echt pannaveld waar de jeugd van VV Hoeven naar harte lust haar voetbalkunsten kan vertonen. Op een compact veld, voorzien van kleine doeltjes en een veilige afrastering kunnen wedstrijdjes 2×2 of 4×4 worden gespeeld, kun je oefenen op je voetbaltrucjes, freestylen en uiteraard panna knock out. Mede dankzij de opbrengst van de Grote Club Aktie en extra inspanningen van de Vrienden van VV Hoeven krijgt ons sportcomplex er een mooie faciliteit bij. De komende maanden werken we de plannen verder uit waarbij we ideeën van de jeugdspelers meenemen. We gaan daarvoor verschillende activiteiten organiseren zoals een ideeën bus en een prijsvraag voor een passende naam.

Om de afwerking van het pannaveld zo mooi mogelijk te maken, organiseren de jeugdcommissie en de Vrienden van VV Hoeven nog een aantal activiteiten voor extra opbrengsten. Zo collecteren we in februari onder andere voor Jantje Beton. De opbrengst gaat voor een deel naar de goede doelen van Jantje Beton en voor een deel naar ons pannaveld. Binnenkort horen jullie daar meer over.

Kun je niet wachten om je ideeën met ons te delen? Laat het ons dan weten (marc.marjolein@ziggo.nl). We gaan er een prachtig pannaveld van maken!