Nieuwe website VV Hoeven!

VV HOEVEN MAAKT NIET ALLEEN BINNEN DE LIJNEN GROTE STAPPEN!

De Voetbal Vereniging Hoeven is al jaren in ontwikkeling op zowel sportief gebied als qua uitstraling van onze vereniging. Sinds een aantal jaar beschikken we al over een prachtig kunstgrasveld en sinds vorig jaar hebben we de beschikking over nieuwe kleedkamers. Deze zomer heeft onze kantine een facelift gehad en deze is zelfs nog niet afgerond!

Ook hebben jullie waarschijnlijk al wel gemerkt dat onze voetbalverenging de laatste tijd erg fanatiek is op haar online kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Dit doen wij omdat we van mening zijn dat iedereen die onze club een warm hart toe draagt altijd op de hoogte moet kunnen zijn van de ontwikkelingen binnen de verenging, wij proberen dit ook regelmatig te doen met een knipoog omdat het natuurlijk wel Hoeven moet blijven ;).

Echter was het nu tijd voor de volgende stap in deze ontwikkeling en daarom kan vanaf heden iedereen gebruik maken van de vernieuwde VV Hoeven website via www.vvhoeven.nl. Met deze nieuwe website hebben wij ervoor kunnen zorgen dat de uitstraling van onze vereniging weer een flinke boost heeft gekregen. De vernieuwde website is namelijk ook op een overzichtelijke manier te gebruiken op alle mobiele apparaten.

Namens de PR-Commissie wensen wij jullie veel plezier met de vernieuwde website!