De Grote Clubactie komt er weer aan!

Ook dit jaar doet VV Hoeven weer mee aan de Grote Clubactie. Hiermee genereert de vereniging extra inkomsten om leuke activiteiten te kunnen organiseren. In 2015 hebben we maar liefst € 2.000 opgehaald.

Op 1 oktober start de verkoop. Op deze dag krijgt elk lid 2 loten van zijn/haar leider,  zodat alle spelers en speelsters direct na de wedstrijd kunnen starten met de verkoop.

Wil je extra inkomsten voor de club genereren en hiermee zelf een extra zakcentje verdienen ?

Vraag dan een intekenboekje bij je leider waarmee je extra loten kunt verkopen. Je mag van ieder verkocht lot uit je boekje (dus buiten de 2 meegeleverde loten) zelf € 0,50 houden. Dus met 10 loten in je boekje heb je al € 5,- verdient.

Daarnaast is er ook dit jaar voor de jeugdige lotenverkopers weer een uitdagende verkoopwedstrijd. De beste verkopers maken kans op vele prijzen waaronder een Apple ipad. Verkoop je minimaal 20 loten dan ontvang je een gratis pretparkkaartje, dagje Schiphol of ontvang je 65% korting in de Masita webshop. Doe dus je best !!!!!! Kijk op kids.clubactie.nl hoe jij als verkoper deze prijzen kunt winnen.

Verdere informatie over de Grote Clubactie volgt via je leider. Heb je toch nog vragen mail deze dan naar Marc Horsten

logo_GCA