De Grote Club Actie is gestart op 15 september!

Zoals jullie weten is de grote club actie weer begonnen.

Wij hopen dat jullie allemaal weer je best doen om zoveel mogelijk loten te verkopen, zodat wij als vereniging weer leuke activiteiten kunnen organiseren.  Zoals het kersttoernooi de zeskamp aan het einde seizoen. Ook het pannaveldje dat naast de tribune wordt aangelegd wordt gerealiseerd met geld dat jullie ophalen met de grote club actie. Dus hoe meer loten er worden verkocht hoe mooier het veldje wordt.

Maar ook jij kan een leuk centje voor jezelf verdienen want van elk lot dat je buiten de eerste twee loten verkoopt mag je 50 eurocent zelf houden.

Ook geeft vv Hoeven weer een prachtige bal weg aan diegene die de meeste loten verkoopt.

Afgelopen 2 of 3 jaar ging de bal naar onze topverkoper Diego Poppelaars. Diego verkocht meer dan 70 loten en kreeg een mooie bal en verdiende ook nog meer dan 35 euro.

Wie gaat de strijd aan met Diego.

Ook zijn er vanuit de grote club actie zelf nog mooie prijzen te winnen als je genoeg loten verkoopt.

Wij vertrouwen erop dat jullie ook dit jaar een record loten verkopen.Jeugdcommissie vv Hoeven