Gezocht jeugdtrainers/leiders en aan/afmelden seizoen 2017-2018

Jeugdtrainer-voetbal

Extra trainers en leiders seizoen 2017-2018

Op donderdag 18 mei is met de huidige trainers en leiders de voorlopige teamindeling besproken voor het seizoen 2017-2018. Het zal ook komend seizoen nodig blijken enkele spelers in een hogere of lagere leeftijdsklasse te laten spelen. Samen met de trainers en leiders zal hier nog nader naar worden gekeken. Het is echter al wel duidelijk dat er grote behoefte is aan extra trainers en leiders. Dit geldt voor de leeftijdscategorieën JO19, JO15, JO13 en JO11. Daar is nog te weinig begeleiding voor. Mocht je een steentje bij willen dragen aan het voetbalplezier van onze jeugdspelers, meld je dan bij de jeugdcommissie: Louis van Eekelen en/of Marc Horsten. We vinden dan vast een mooie plek als trainer of leider. De nieuwe teamindeling zal overigens uiterlijk 1 juli bekend worden gemaakt.

Aan- en afmelden

Jeugdvoetballers maken binnen de vereniging een bijzondere ontwikkeling door. Veel spelers beginnen al op 5-jarige leeftijd en eindigen als senior bij de zondagochtend wedstijden. Er zijn uiteraard ook spelers die stoppen, veelal om begrijpelijke redenen. We merken echter dat afmeldingen de jeugdcommissie niet of erg laat bereiken. In deze periode van samenstelling van nieuwe teams is dat extra vervelend. Ben je voornemens komend seizoen niet door te gaan met voetballen, meld dit dan a.u.b. zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 31 mei, bij de jeugdcommissie: Louis van Eekelen en/of Marc Horsten. We zien natuurlijk liever dat zich nieuwe leden aanmelden. Mocht je iemand weten die vanaf komend seizoen wil gaan voetballen, laat hem/haar dan ook contact opnemen met de jeugdcommissie.