Diëgo Poppelaars Super Lotenverkoper

Diëgo Poppelaars van JO11-1 is dit jaar de Super Top Loten Verkoper van de Grote Club Aktie geworden met maar liefst 55 verkochte loten. Van alle jeugdspelers heeft hij de meeste familieleden, vrienden, buren en bekenden blij kunnen maken met een lot. Naast het steunen van VV Hoeven met een deel van de opbrengst heeft hij voor zichzelf daar ook 26 euro mee verdient.

Als blijk van waardering ontving hij uit handen van Marc Horsten van de Jeugdcommissie een officieel certificaat als Super Top Verkoper en een originele VV Hoeven voetbal. Deze is door al zijn teamgenoten en trainers voorzien van hun handtekening waarmee de voetbal een uniek exemplaar is geworden. De Jeugdcommissie bedankt Diëgo en alle andere leden die loten hebben verkocht voor hun inspanningen en steun voor VV Hoeven.

super-lotenverkopen-diego-poppelaars