Afsluiting seizoen 2016-2017, start seizoen 2017-2018

seizoen20172018

Het einde van de competitie nadert helaas al weer snel. De laatste competitie wedstrijden worden gespeeld, de ouder-kind wedstrijden staan voor de deur en de meeste teams sluiten het seizoen af met een leuk toernooi. Een enkel team heeft het zo goed gedaan dat ze nog nacompetitie spelen. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn door de jeugdcommissie ook al weer opgepakt. In onderstaand overzicht hebben we de belangrijkste data op een rij gezet voor het afsluiten van het huidige seizoen en de start van het nieuwe seizoen. Mocht je hier nog vragen over hebben dan horen we dat graag uiteraard.

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie VV Hoeven

15 mei Sluiting C veld voor alle teams.
18 mei Voorlopige opgave selectieteams seizoen 2017-2018.
Voorlopige indeling niet selectieteams seizoen 2017-2018.
Bespreken voorlopige indeling niet selectie teams met trainers.
1 juni Sluiting B veld voor alle teams  .
Sluiting A veld voor alle teams, echter wel beschikbaar voor teams die nog nacompetitie spelen en/of toernooien. Trainen vanaf 1 juni moet dan op het A veld in onderling overleg.
Sluiting sportpark voor alle teams, echter wel beschikbaar voor teams die nog nacompetitie spelen en/of toernooien. Trainen vanaf 1 juni moet dan op het A veld in onderling overleg.
12 juni Inname/controle materialen teams.
1 juli Definitieve opgave samenstelling teams seizoen 2017-2018.
Bekendmaking nieuwe teams.
31 juli Plaatsing voetbalgids online.
1 augustus Sportpark open .
A veld beschikbaar voor selectieteams (materialen in overleg te verkrijgen).
3 augustus Uitgifte materialen teams.
14 augustus A-B-C velden beschikbaar voor alle teams.
2 september Start bekerwedstrijden seizoen 2017-2018.
23 september Start competitie seizoen 2017-2018.